V balkánském dodatku pro Euro Truck Simulator 2 vás čeká složitější překračování hranic
zdroj: tisková zpráva

V balkánském dodatku pro Euro Truck Simulator 2 vás čeká složitější překračování hranic

27. 6. 2019 14:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

22 zemí Evropské unie a 4 další země Evropy jsou součástí schengenského prostoru, který nám všem umožňuje volně překračovat hranice států bez nutnosti hraniční kontroly. Avšak nadcházející DLC Road to the Black Sea pro Euro Truck Simulator 2 na mapu přidá státy Rumunsko, Bulharsko a Turecko, které do dohody nespadají. Pro kamioňáky to znamená jediné – trable na hranicích.

Při cestě z Maďarska do Rumunska máte na výběr ze dvou hraničních přechodů, z Rumunska do Bulharska dokonce ze tří a z Bulharska do Turecka opět ze dvou, přičemž tyto mají být opravdu složité. Co to ve výsledku znamená? Dost možná dlouhé čekání ve frontě kamionů, velmi přísná opatření a kontroly nákladu a váhy.

„Tyto hranice představují naši první implementaci mnohem realističtějšího zážitku při přejezdu z jednoho státu do druhého. K jejich vytvoření jsme použili úplně nové assety a procedury, které plánujeme dále vylepšovat s dalším vývojem a rozšířeními,“ píše se na blogu studia SCS Software.

zdroj: Archiv

Mělo by tedy jít o vylepšení původního systému, který můžete znát z předchozího DLC Beyond the Baltic Sea. Když už se vám podaří v pořádku a včas překročit hranice, není od věci podívat se na to, co vás za nimi čeká. Tvůrci uveřejnili spoustu obrázků ze všech tří zemí, které si můžete prohlédnout v galeriích níže.

DLC Road to the Black Sea vyjde během letošního roku, přičemž se chystá i další DLC pro American Truck Simulator. To se představilo kratičkým teaserem, ze kterého fanoušci dedukují Utah. Obě hry i s jejich dodatky jsou zároveň ve velkých slevách na Steamu (viz naše tipy).

Rumunsko

Bulharsko

Turecko

Nejnovější články