V březnu si s PS Plus dáte remasterované Call of Duty a s Games with Gold bitvu rostlin se zombíky
zdroj: tisková zpráva

V březnu si s PS Plus dáte remasterované Call of Duty a s Games with Gold bitvu rostlin se zombíky

28. 2. 2019 11:23 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Únor byl plný pozitivních překvapení i nemalých zklamání. Výborný Apex Legends vyvažuje nepovedený Anthem, skvělé Metro Exodus zase bídný Crackdown 3. Pokud vám horší kousky z posledního měsíce neudělaly radost, za pár dní se vám snad zlepší nálada s pěknou nabídkou her z předplatného na konzolích.

Games with Gold

V případě Xboxu začneme netradičně seriálem. Bohužel nedostanete ke svému předplatnému ještě další předplatné nějaké americké televize, ale herní adaptaci animáku Adventure Time s podtitulem Pirates of the Enchiridion. Ve hře vás čeká průzkum zatopené země Ooo, hledání stop a samozřejmě i bojování s piráty. Hrát můžete již zítra na Xboxu One.

Výhradně pro poslední generaci konzolí je určena i druhá, povedená hra Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Pryč jsou časy mobilního tower defense, tentokrát jde o plnohodnotnou multiplayerovou řež v roztomilém a snad i nepravděpodobném světě, do kterého se vydáte nejdříve 15. března.

Zbylé dvě hry jsou určené pro aktuální i starší generaci Xboxu. Od zítra můžete zavzpomínat na časy úplně prvního Xboxu s chválenou střílečkou Star Wars: Republic Commando a od 16. března rozsekáte roboty v rovněž kvalitním Metal Gear Rising: Revengeance. Stále ještě můžete skočit po hrách z minulé nabídky – Super Bomberman RStar Wars Jedi Knight: Jedi Academy a Bloodstained: Curse of the Moon.

PlayStation Plus

Na PlayStationu se seznam pořádně ztenčuje na pouhé dvě hry, jelikož podpora PS3 a PS Vita končí 8. března. Do té doby si můžete přivlastnit Divekick a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots na PS3 a Gunhouse a Rogue Aces na Vitě. Odteď už ale počítejte jen se dvěma hrami pro PlayStation 4.

První z nich je remaster jednoho z nejlepších dílů série Call of Duty s podtitulem Modern Warfare. Remaster vyšel zhruba před rokem a půl a stejně jako originální díl sklidil nemalý úspěch. 5. března se dozvíte, jak moc hra zestárla. Tedy po herní stránce, protože vizuál se dočkal slušné modernizace a v případě PS Pro počítejte se 4K.

Druhou hrou je výtečná logická adventura The Witness od tvůrce fenomenálního Braidu. Jeden ostrov, spousta vzájemně propojených puzzlů nepostrádajících originalitu a tajemná atmosféra v kouzelné stylizaci. Za sebe mohu jedině doporučit. Do 4. března máte ještě čas ukořistit minulé hry Hitman a For Honor.

Nejnovější články