V Brně začíná konference herních vývojářů Game Access ‘17
zdroj: tisková zpráva

V Brně začíná konference herních vývojářů Game Access ‘17

3. 5. 2017 11:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Od 3. do 6. května probíhá v brněnském Sono Centru druhý ročník konference herních vývojářů Game Access ’17. Ačkoliv samotná konference otevírá brány zítra, dnes a zítra probíhají workshopy (pod odkazem se můžete i rovnou registrovat na některý z workshopů). Přednášková část proběhne ve v pátek a sobotu a vystoupí na ní 31 přednášejících a představí se 41 nezávislých projektů.

Mezi přednášejícími hosty najdete jména jako Chris Avellone (aktuálně nezávislý designér), Karoliina Korppoo (Colossal Order), Konrad Czernik (Techland), Meagan Marie (Crystal Dynamics), Mateusz Tomsazkiewicz (CD Projekt RED), Yael Kazaz (Google), Jarek Kolář (Bohemia Interactive) nebo William Harms (Hangar 13). Celý seznam přednášejících najdete na oficiálních stránkách.

Na stejném místě můžete koupit i vstupenky. Podle obsahu, který vám bude přístupná se pohybují od 1600 korun do 3900 korun na celou dobu trvání Game Access ’17, jednodenní jsou k dispozici na pátek a sobotu za 780 korun na den. Stejně jako loni se tak cena drží příjemně nízko, vzhledem k tomu, jak velká akce Game Access je, respektive, jaké vývojáře si můžete poslechnout.

Game Access ‘17 pořádá GameDev Area, nezávislá iniciativa pro podporu herního průmyslu v Jihomoravském kraji. Lidé stojící za konferencí jsou sami dlouholetými herními vývojáři, kteří se podíleli už na titulech jako Mafia II či ArmA: Queens Gambit a aktuálně se věnují vývoji své druhé hry, Vestige of the Past.

Nejnovější články