V Call of Duty: Modern Warfare nebudou loot boxy ani season pass, ale battle passy
zdroj: tisková zpráva

V Call of Duty: Modern Warfare nebudou loot boxy ani season pass, ale battle passy

18. 10. 2019 13:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Informaci o tom, že v novém Call of Duty nebudou lootboxy ani supply dropy prozradil už před čtyřmi dny jeden z vývojářů na Redditu a přislíbil, že se dozvíme víc ještě tento týden. Tak se nakonec i stalo. Společnost Activision vydala sumář toho, co čekat (a nečekat) od monetizace Call of Duty: Modern Warfare.

Dejte sbohem loot boxům, season passu a placeným rozšířením s novými mapami. Activision chce poprvé sjednotit hráče na různých platformách skrz crossplay, a aby je dále neseparovala, nehodlá mezi nimi dělat rozdíly – dodatečný obsah dostane každý. Každá nová mapa a každý nový mód se dostane ke všem hráčům a na všech platformách současně.

Ale protože Call of Duty: Modern Warfare chtě nechtě spadne do kategorie her jako služby, nějaké to zpeněžení tu být musí. Půjde o battle passy, které se budou obměňovat s dalšími sezónami. Nekoupíte si v nich náhodu, ale konkrétní předměty, za kterými se zároveň poženete pouhým hraním.

zdroj: Archiv

„Veškerý funkční obsah, který má dopad na vyváženost hry, jako například základní zbraně a jejich doplňky, lze odemknout prostým hraním,“ píše se na blogu Activisionu. S battle passem budete vydělávat herní měnu COD Points, za kterou si nakoupíte další předměty a v obchodě najdete pouze kosmetické věci, které neovlivňují hru.

Infinity Ward zároveň chtějí zajistit, že první dny po vydání hry Call of Duty: Modern Warfare vše poběží hladce, takže ke spuštění battle passu dojde až později, ale ještě letos. Hra vychází na všech platformách už 25. října.

Nejnovější články