V Cities: Skylines si konečně můžete postavit zcela ekologické město
zdroj: tisková zpráva

V Cities: Skylines si konečně můžete postavit zcela ekologické město

28. 9. 2017 9:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco budovatelská strategie Planet Coaster se v říjnu rozroste o nepřekvapivý obsah související s Halloweenem, v Colossal Order se rozhodli vydat vážnější cestou a dopřejí své královně městských budovatelských strategií Cities: Skylines svěží ovzduší. Vaše velkoměsta chytnou zelenou v druhé půlce října.

A nejedná se jen o zelenou energii, kolem které se DLC Green Cities točí, protože šeď městské zástavby skutečně zezelená. Tráva už nebude zelenější jen u souseda, ale v celém sousedství. Zahrady pokryje stromoví, rozrostou se přírodní parky a zelená se nevyhne ani centru, když necháte zarůst střechy mrakodrapů.

Konečně tak půjde regulovat míra znečistění z industriálních oblastí a v řece se konečně bude dát i koupat. Nic vám nebrání přimíchat trochu zelené do vašich stávajících měst nebo se můžete pustit do nového projektu, který bude od počátku aspirovat na pozici nejčistšího místa planety.

zdroj: Archiv

K tomu vám pomůže na 200 nových budov a 100 dalších assetů, mezi kterými naleznete třeba ekologické, soběstačné domy se solárními panely, trvale udržitelné elektrárny, obchody se zbožím šetrným k přírodě nebo třeba elektrická vozidla.

Ruku v ruce s tím jdou nové vyhlášky jako například nutnost třídit odpad a zákaz spalovacích motorů v centru města. Myslelo se i na nové veřejné služby, herní scénáře a spoustu dalších prvků dále rozšiřující už tak široké možnosti.

Jako vždy je placené DLC doprovázeno bezplatným updatem, který se postará o pár elektrických aut, nové nástroje pro úpravu silnic, předělaný systém zvukového znečištění a spoustu zkrášlujících drobnůstek. DLC Green Cities dorazí 19. října za 13 dolarů.

Nejnovější články