V Gears 5 nebudou placené loot boxy ani season pass
zdroj: tisková zpráva

V Gears 5 nebudou placené loot boxy ani season pass

24. 6. 2019 14:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Páté Gearsy nás na letošní E3 zaujaly dvěma způsoby. Zaprvé originálním představením nového módu Escape, který se odhalil temným technickým podzemím pod pódiem prezentace Microsoftu, zadruhé výborným trailerem s hlavní hrdinkou Kait Diaz. V tu chvíli nám mikrotransakce na mysl nepřišly, ale tvůrci mají potřebu předat vám potěšující zprávy.

„Gears packy jsou pryč. Stejně tak season pass. Exkluzivní doplňky získáte hraním.“ Rajská hudba pro uši dnešního hráče. Standardní placený obsah předchozích Gearsů je ten tam, nastává doba sezón nazvaných Tour of Duty.

Každá sezóna přinese do Gears 5 nový exkluzivní obsah, ke kterému se dostanete skrz plnění denních výzev a sbírání medailí. Nic z nabídky Tour of Duty nebude pouze za peníze a u všech předmětů budete přesně vědět, jak se k nim dostat. Další obsah získáte i jinými cestami, jako třeba umístěním v žebříčku v módech Escape a Versus.

Loot boxy tu budou, takzvané Supply Drops, ale nepůjdou koupit za reálné peníze. Budou vám z nich padat náhodné předměty, přičemž duplicitní kousky se přemění na šrot, za který si posléze pořídíte chybějící předměty do sbírky.

zdroj: Archiv

Své reálné peníze utratíte (budete-li chtít) za herní prémiovou měnu Iron, kterou čas od času dostanete i za prosté hraní. Za prémiovou měnu si nikdy nekoupíte nic náhodného ani předmět, který by vám v kompetitivní scéně garantoval výhodu. Pay-to-win se prý nekoná.

Jediné, čím si zajistíte jistou časovou výhodu, jsou boosty zkušeností pro multiplayer, zrychlení progresu vaší postavy v módech Escape a Horde a vyšší rychlost padání Supply Dropů. Jinak můžete počítat s tím, že nové mapy pro matchmaking zápasy a private play dostanete zdarma.

Gears 5 vyjdou 10. září exkluzivně na Xboxu One a Windows 10. V obou případech bude hra součástí Xbox Game Passu.

Nejnovější články