V Hand of Fate 2 bude vaším nepřítelem hrdina prvního dílu
zdroj: tisková zpráva

V Hand of Fate 2 bude vaším nepřítelem hrdina prvního dílu

6. 4. 2016 13:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vývojáři ze studia Defiant Development oznámili Hand of Fate 2. Pokračování Hand of Fate, chytré kombinace karetní hry a RPG, přijde na trh v prvních měsících příštího roku. Nové úkoly a výzvy před vás vyloží ve formě karet dealer známý z jedničky a vrátí se i hlavní hrdina. Jen bude tentokrát v roli úhlavního nepřítele, kterému musíte s novou hrdinkou sto let po událostech prvního dílu čelit.

Karetní a akční části hry oživí nový taktický prvek na velké mapě světa. Tam budete nové úkoly a výzvy objevovat a v průběhu hry odemykat. Ty se pak sestávají ze starých známých činností, jen okořeněných o další novinky. Očekávat tedy můžete opět souboje z pohledu třetí osoby, prozkoumávání nebezpečného prostředí, napínavé minihry, sestavování balíčku karet apod.

Jedním z větších rozdílů oproti prvnímu dílu mají být společníci. V Hand of Fate 2 se už nepostavíte čelem k výzvám sami, ale budete bojovat po boku společníků s různými schopnostmi. Ti vám během soubojů poskytují podporu, v RPG a karetní části hry otevírají nové možnosti a každý z nich disponuje vlastní příběhovou linií. Nové parťáky budete potřebovat, protože na vás vývojáři pošlou spoustu nových nepřátel.

zdroj: Archiv

Vývojáři nehodlají jádro hratelnosti nijak zásadně měnit, a tak pro lehké osvěžení přidají menší, dodatečné úkoly. Výhra tak už neznamená jen dobrání se na konec decku, ale někdy je potřeba nastřádat 300 zlaťáků dřív, než se vydáte z dungeonu ven. Jindy je zase potřeba přežít pád o deset úrovní. Pestřejší mají být i souboje, kdy nebude stačit prosté poražení protivníka. Dočkat se máme například misí, kdy je potřeba po dobu jedné minuty bránit goblina před neustálými vlnami nepřátelských vojáků.

Hand of Fate 2 zdroj: tisková zpráva

K tomu vám mohou vedle známých praktik pomoci také novinky jako obouruční zbraně, nebo možnost mít v každé ruce jednu. Samozřejmostí je pak spousta nových karet. Hand of Fate 2 najdete už na Steamu, ovšem zatím bez ceny a detailů. Plná hra se pak na Steamu a jiných digitálních distribucích objeví v prvním kvartále příštího roku a to na Windows, Mac a Linux.

Nejnovější články