V Hitmanovi 2 musíte zabít Seana Beana
zdroj: tisková zpráva

V Hitmanovi 2 musíte zabít Seana Beana

18. 10. 2018 11:18 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Zdá se to jako ohraný vtip, ale pravda je zkrátka pravda: anglický herec Sean Bean ve svých rolích velice často umírá. Jiné to asi nebude ani v novém Hitmanovi 2, kam se Bean coby nájemný zabiják Mark Faba podívá jakožto první Elusive Target. Ale pozor – Fabovi se říká „Neumírající“ kvůli jeho úžasné schopnosti nafingovat svou vlastní smrt. I když ho tedy v Miami sejmete, možná to nebude jeho konec.

Kdo hrál posledního Hitmana, ten ví, jak Elusive Targets fungují. Do hry na nějakou dobu (v Seanově případě 10 dní) přibude jeden cíl, na který máte jediný pokus. Pakliže při něm zemřete nebo váš cíl unikne, je to konečná – žádné načítání ani druhé šance. Je tak docela dobře možné, že Sean Bean na většině monitorů přežije. Záleží, jak moc těžké bude tohohle trénovaného vrahouna ulovit.

Určitě se podívejte na následující hrané video, v němž se Mark Faba představuje. Zjistíte, že Bean umí být velmi charismatický zabiják, i když zrovna nehoní Jamese Bonda. Koneckonců má zkušenosti z jiných her jako The Elder Scrolls IV: Oblivion nebo Civilization VI.

zdroj: Archiv

Na oficiální stránce nového Hitmana můžete hlasovat o zbrani, kterou dostanete jako odměnu za úspěšné Fabovo zavraždění. Na výběr je hračka sloužící jako oslepující granát, sluchátka využitelná jako škrtící drát nebo pero, do něhož je nacpaná výbušnina. Ovšem jak ukazuje video, nájemně vražedné problémy se dají řešit i přímočařeji.

Hitman 2 vychází 13. listopadu a Sean Bean se do něj podívá o týden později, 20. listopadu. Pak tedy budete mít deset dní na to, abyste ho poslali do věčných lovišť. Nebojte se, nebude se zlobit. Je na to zvyklý.

Nejnovější články