V hlubokém lese se na vás v DLC pro Tomb Raider těší ježibaba
zdroj: tisková zpráva

V hlubokém lese se na vás v DLC pro Tomb Raider těší ježibaba

4. 12. 2015 14:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Rise of the Tomb Raider debutovala před několika týdny a  vyhlášení cen The Game Awards bylo ideální příležitostí pro oznámení prvního singleplayerového DLC s názvem Rise of the Tomb Raider: Baba Yaga - The Temple of the Witch, které vyjde už příští měsíc na Xbox One a Xbox 360.

Hráči obeznámení se slovanským folklórem a jeho postavami jistě tuší, co se na ně chystá. Hluboko v sibiřské divočině je jeden zapomenutý les, do kterého nikdo nikdy nevystupuje. Až na nedávnou sovětskou výpravu, která tam beze stop zmizela. Lara se do Wicked Vale vydá hledat ztraceného muže, ale najde tam nečekanou noční můru.

zdroj: Archiv

Během hraní DLC se pokusíte přijít na to, jestli je to všechno opravdu jen o strašení staré ježibaby, nebo jestli má legenda i jinou, temnější stránku. DLC Rise of the Tomb Raider: Baba Yaga - The Temple of the Witch by mělo podle tvůrců vydržet několik hodin a najdete v něm nový oblek i luk, neznámé nepřátele, kobky i puzzly. A taky chaloupku na muřích nožkách.

Příběh DLC by prý neměl být samostatný, ale rozšíří hlavní kampaň z původní hry. Pokud jste si pořídili season pass, dostanete DLC automaticky bez nutnosti cokoliv dokupovat. O ostatních platformách řeč přirozeně nepadla, ale dá se myslím počítat s tím, že se Baba Jaga objeví později jak na PC, tak PS4, společně s celou hrou.

Nejnovější články