V Just Cause 4 se můžete nechat vynést tornádem do vzduchu
zdroj: tisková zpráva

V Just Cause 4 se můžete nechat vynést tornádem do vzduchu

11. 6. 2018 2:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Rico Rodriguez se vrací. V Avalanche se opravdu neflákají a k nedávno oznámenému Generation Zero a spolupráci na Rage 2 konečně oficiálně představili i pokračování své nejznámější série: Just Cause 4.

Informací je zatím pomálu a víc se dozvíme na tiskové konferenci Square Enixu a jiných částech E3, ale první trailer mluví o nových pravidlech i novém nepříteli. Vaším úhlavním sokem bude soukromá armáda Black Hand, prý nejsilnější na světě.

V traileru navíc padla i věta, že „tohle není válka, tohle je o přežití“. Je otázkou, zda tím tvůrci naznačují nějaké prvky či mechaniky z žánru survival her, nebo jde jen o nevinnou hlášku. Nicméně nemusíte se bát. Pokud první trailer něco naznačuje, příklon k survivalu to rozhodně není.

zdroj: Archiv

Rico je zpátky ve formě, nechybí mu padák, wingsuit ani přitahovací hák, a dělá s nimi všechny ty hrozné blbosti, které znáte a máte rádi z předchozích dílů. Vrcholem blbosti je pak novinka ve formě tornáda, do kterého Rico v traileru najede autem, skočí na jeho střechu a nechá se tornádem vynést do vzduchu.

S Ricem se podíváte do fiktivního jihoamerického státu Solis, kde si užijete jak zmíněné tornádo, tak i další extrémní počasí: vichřice, písečné bouře a slejváky. Všechno tohle bude měnit hratelnost a všechno můžete využít ke svému prospěchu.

O výbuchy také není nouze, tudíž bych se nějakého survivalu opravdu nebál. Blbnout s Ricem, výbušninami, přitahovacím hákem, padákem i wingsuitem budeme už brzy. Just Cause 4 totiž stihne letošní rok a vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 4. prosince.

Nejnovější články