V letošním Need for Speed Heat budete bojovat proti policistům
zdroj: Electronic Arts

V letošním Need for Speed Heat budete bojovat proti policistům

14. 8. 2019 15:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

O tom, že letos vyjde další Need for Speed, se už nějakou dobu šušká, ale postupně jsme tomu přestávali věřit. Přeci jen jsme načali druhou polovinu roku a EA pořád zarytě mlčela. Nakonec prolomila ledy odpočtem, který před chvílí vypršel a odhalil Need for Speed Heat. Závody očekávejte měsíc po GRIDu.

Pokud očekáváte nějakou velkou revoluci v sérii, pak budete zjevně zklamaní. Need for Speed Heat je prostě dalším dílem v řadě, který vsadí na nejmodernější sporťáky a arkádovou hratelnost. Vrací se i policie, která bude tentokrát tím hlavním protivníkem na silnicích.

Ve hře se bude jistým způsobem střídat den a noc. Ve dne se zúčastníte legálních závodů na okruzích, kterými si vyděláte peníze na tuning svého auta. V noci pak přijdou ke slovu staré dobré pouliční závody, ve kterých půjde zejména o vaši reputaci a váš krk, na který si dělá zálusk místní policie.

zdroj: Archiv

Ve dne i v noci vám bude plně k dispozici otevřené fiktivní město Palm City, ve kterém se podle vývojářů budete prohánět v ještě více autech s ještě více úpravami. Zároveň nebude chybět příběh, který už ze samotného traileru zní tradičně velmi béčkově.

Need for Speed Heat už spouští předobjednávky standardní a deluxe edice, které vám obě zajistí speciální edici Mitsubishi Evolution X. Deluxe edice přidá ještě BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe a Chevrolet Corvette Grand Sport, oblečky pro postavy a zvýšené zisky herních měn Bank a Rep (ano, dost to zavání mikrotransakcemi).

Hra vyjde 8. listopadu na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One a záběry z hraní se odhalí příští týden na Gamescomu. Díky EA Accessu a Origin Accessu Basic si zahrajete už 5. listopadu až 10 hodin, v případě Origin Accessu Premier nebudete časově omezení.

Nejnovější články