V listopadu vyjde obří kolekce všech čtyř hlavních Halo her
zdroj: tisková zpráva

V listopadu vyjde obří kolekce všech čtyř hlavních Halo her

9. 6. 2014 21:01 | Novinky | autor: Adam Homola |

Halo 5: Guardians sice vyjde až příští rok, ale ani letos nepřijdou fanoušci Master Chiefa zkrátka. V průběhu nejhektičtějšího období sezóny, konkrétně 11. listopadu 2014, vyjde Halo: The Master Chief Collection. Obsahovat bude všechny čtyři hlavní Halo hry včetně grafického remasteru Halo 2.

Fanoušci druhého dílu se mohou těšit na plnohodnotný HD remake s možností přepnutí do původní grafiky - stejně jako u remaku prvního dílu. Příjemné je, že všechny čtyři hry budou na jednom disku a všechny budou "odemčené", takže je můžete hrát v jakémkoliv pořadí. Microsoft vás nebude nutit do chronologického procházení série.

Multiplayer bude samozřejmě fungovat u všech čtyř her a poběží na dedikovaných serverech. Všechny hry poběží v rozlišení 1080p a ve 30fps na všech mapách. Dohromady to dělá přes 100 multiplayerových map, což by vás mělo do vydání Halo 5: Guardians pořádně zabavit.

zdroj: Archiv

Hráče, kteří si rádi honí triko s achievementy Halo: The Master Chief Collection také potěší - budete z ní moct vysosat gamer score v celkové hodnotě 4000 bodů. A aby toho nebylo málo, Microsoft do už tak solidního balíku přibalí i hraný minifilm Halo: Nightfall, o jehož produkci se stará Ridley Scott. Aby se to lépe prodávalo, bude kolekce obsahovat i přístup do bety pro Halo 5: Guardians, která bude spuštěna letos v prosinci.

Kolem a kolem zní Halo: The Master Chief Collection jako nabušený balíček, ze kterého by měli mít všichni fanoušci série radost. Cenu si Microsoft zatím nechal pro sebe, ale je tady tolik obsahu, že bychom se za plnou cenu vůbec nezlobili.

Nejnovější články