V multiplayerové akci Pandemic Express – Zombie Escape se hráči postupně mění v nemrtvé
zdroj: tisková zpráva

V multiplayerové akci Pandemic Express – Zombie Escape se hráči postupně mění v nemrtvé

30. 4. 2019 11:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zombie Escape je původně modem pro Counter-Strike, ve kterém je náhodný hráč vybrán jako první infikovaný s cílem udělat ze všech ostatních hráčů své věrné zombie. Vzhledem k tomu, že si tvůrci ze studia Tallboys dali název tohoto modu do své vlastní hry Pandemic Express – Zombie Escape, není o inspiraci žádných pochyb. A výsledek nevypadá vůbec špatně.

Na jedné mapě se v malé místnosti sejde 30 hráčů, aby následně napínavý odpočet skončil infikováním prvního z nich. Cílem takového hráče je okamžitě pokousat co největší počet zdravých hráčů, kteří se obratem stanou zombiemi se stejným cílem. Lidských hráčů neustále ubývá, těch nemrtvých přibývá.

Nemrtví vyhrají ve chvíli, kdy infikují posledního snaživého člověka. Lidé vyhrají pouze tehdy, když se dostanou k vlaku a dojedou s ním do cíle. Ale nebude to nic jednoduchého. Zombie jsou rychlé, umí házet své kamarády pro ještě svižnější překonávání vzdáleností a donekonečna se respawnují.

zdroj: Archiv

Navíc s každou další smrtí nemrtvého se zvyšuje šance, že se znovuzrodí s ultimátní schopností. Například může získat neviditelnost nebo explodovat po své další smrti. Lidi čeká hledání zbraní a vybavení v opuštěných domech ve stylu battle royale a jejich kooperace je absolutně nutná, pokud chtějí zvítězit.

Hráči mohou navíc využívat vozidla k rychlejšímu cestování po mapě a úniku blížící se hordě. Zní a vypadá to zábavně, i když jde jen o další akci se zombíky. Pandemic Express – Zombie Escape vstoupí do early accessu tento čtvrtek a vyjít by měla ještě letos. Postupně se dočká dalších typů zombií a jejich ultimátních schopností, přibudou nové zbraně a další možnosti pro lidské hráče.

Nejnovější články