V nové příběhové misi Ghost Recon Wildlands potkáte operátory z Rainbow Six
zdroj: tisková zpráva

V nové příběhové misi Ghost Recon Wildlands potkáte operátory z Rainbow Six

24. 7. 2018 14:42 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

O největších změnách dnes vydaného updatu Special Operation 2 pro Ghost Recon Wildlands vás už informoval Adam v nedávném článku – přibyly novinky do PvP multiplayeru a taky hardcore verze původní kampaně, v níž si dokonce můžete nastavit permadeath. Sluší se ale napsat i o další novince, kterou rozšíření přineslo – konkrétně speciální misi, v níž se Ghosts spojí s operátory z Rainbow Six Siege.

V rámci operace Archangel, která je stejně jako zbytek updatu zdarma, musíte najít brazilskou operátorku Caveiru, která se ztratila kdesi v Bolívii a zanechává za sebou jen stopy v podobě mrtvých těl. V hledání vám pomůžou další dvě operátorky z Rainbow Six, konkrétně Twitch a Valkyrie.

Jedná se o plnohodnotný přídavek s dialogy pro hlavní postavy a příběhem, který by snad měl uspokojivě vysvětlit, proč se musí obě skupiny ochránců zákona spojit proti společnému nepříteli.

Zároveň nabídne i herní odměny – pokud misi dokončíte do 14. srpna, získáte Caveiřiny rukavice včetně jejího speciálního útoku. Přibyde i nové vybavení inspirované Siege, konkrétně Caveiřina pistole Luison, upravitelná útočná puška HK 416, Valkýřina šála nebo kukla s lebkou patřící Francouzce Twitch.

zdroj: Falcon

S Rainbow Six Siege jsou svázané taky dvě nové postavy v PvP multiplayeru Ghost War: Toxic a Surgeon. První jmenovaný je inspirovaný Smokem ze Siege a umí vytvářet mračna jedovatého plynu, ten druhý, založený na Docovi, zase dokáže na dálku oživovat kamarády injekční pistolkou.

To všechno tedy už dnes, a navíc zdarma pro všechny majitele hry. Dobré zprávy dokonce i pro ty hráče, kteří nejsou fanoušky sdíleného ubisoftího univerza a klidně by se ve Wildlands obešli jak bez operátorů z Rainbow Six, tak třeba bez Sama Fishera.

Nejnovější články