V novém DLC pro vláčkový tycoon Railway Empire překročíte Andy
zdroj: tisková zpráva

V novém DLC pro vláčkový tycoon Railway Empire překročíte Andy

22. 10. 2018 14:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Railway Empire se nakonec vyklubala povedená vlaková strategie. Sice má pár much, ale to nic nemění na tom, že její herní jádro stojí za hřích. Tvůrci z Gaming Minds Studios své dítko navíc nadále rozšiřují dodatky, které přinášejí nové scénáře, mapy a vlaky. Nejnovější Crossing the Andes je již třetí v pořadí.

Jak už název napovídá, tentokrát se se svou přepravní společností vydáte mezi vrcholky jihoamerických And. Zatímco předchozí DLC, Mexico a The Great Lakes, se soustředila na druhou polovinu 19. století, Andy vás v celkem třech scénářích protáhnou počátkem 20. století. Zde zjistíte, jaké to bylo, provrtat se mnoha vrcholy ohromného pohoří.

Stejně jako v minulých případech je i tentokrát součástí DLC nová mapa pro módy Free a Sandbox, přes deset nových surovin včetně lamí vlny a guána, 34 měst čekajících na obrovský boom ve svém rozvoji a dvě nové lokomotivy, Kitson-Meyer (0-8-6-0) a Garratt (2-6-0-0-6-2).

zdroj: Archiv

DLC Crossing the Andes najdete na Steamu za stejnou cenu jako všechny předchozí dodatky, tedy za 8 eur (dočasně v menší slevě). Railway Empire si drží svou startovní cenu 50 eur. Jestli je této cenovky hodna, se dozvíte v recenzi Jakuba Kováře.

Nejnovější články