V Planet Coaster si konečně postavíte park hodný Indiana Jonese
zdroj: tisková zpráva

V Planet Coaster si konečně postavíte park hodný Indiana Jonese

19. 12. 2017 11:54 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Za okny začínají panovat mrazy, což pro Frontier Developements a jejich skvělý tycoon Planet Coaster znamená jediné – tropické DLC! Zatímco minulý dodatečný obsah se striktně držel tématu své doby a z jinak veselého prostředí udělal děsivé peklo plné halloweenských atrakcí, zimní DLC nás chce zahřát exotikou, která jako by vypadla z filmů s Indianou Jonesem.

Nová křoviska a stromy, pěšiny a cesty, kamení a polorozpadlé sochy… Slovy čísel vás v DLC Adventure Pack přivítá přes 320 nových prvků prostředí. Kromě zmíněných je zde úplně nová sada zdí, budov a jejich blueprintů, díky kterým dostanou vaše obchody krásný pískovcový vzhled. Jistá část nových prvků existuje i ve zlaté verzi pro ještě větší atraktivnost vašich atrakcí.

Chybět nemohou ani zvířata (tedy pouze robotická), mezi kterými naleznete z řeky vykukující krokodýly a hrochy, na břehu bojující obří škorpióny nebo třeba slepě pochodující mumie. Návštěvníkům jistě zvedne náladu i nový maskot – hrdinná cestovatelka a samozvaná královna džungle Renee Feu.

zdroj: Vlastní

Ale protože je Planet Coaster hlavně o těch atrakcích, v Adventure Packu nechybí várka tří nových svezení. Zlatou horečku tvoří důlní vozíky, kterým to obzvlášť sluší při průjezdech jeskyněmi, šachtami nebo třeba srdcem faraonovy hrobky s protékající lávou, zatímco Ostrovní dobrodružství vás v klidu povozí „parní“ lodí po zdejší řece plné nebezpečného tvorstva s opodál dunícím vodopádem.

Třetí dráhou je Suchozemské Ahoj, což je v podstatě menší verze výše zmíněných lodiček, které ale neplují po přírodní řece, ale po svém vlastním kanálu a můžete je tak vytvořit naprosto kdekoliv. DLC dále obsahuje novou hudbu, ambientní zvuky a spouštěcí zvukové efekty. Na Steamu vás vyjde na 11 eur.

Nejnovější články