V Planet Nomads se hráči pokusí přežít na nehostinné planetě uprostřed neznáma
zdroj: tisková zpráva

V Planet Nomads se hráči pokusí přežít na nehostinné planetě uprostřed neznáma

15. 7. 2015 15:25 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nezávislé studio Craneball chystá zajímavě vyhlížející sandboxový titul, jenž je zasazen na vzdálenou planetu v rovněž vzdálené budoucnosti. Planet Nomads, jak se tento titul jmenuje, přinese příběh vesmírného badatele, jenž ztroskotal na neznámé planetě a k dispozici má pouze základní nástroje. O vše ostatní se už musí postarat důvtip a šikovnost hráče – přežit v pustině, jak je již zvykem, není úkol nikterak jednoduchý a nehostinná planeta v tom bude hráčům sotva pomáhat.

Hráč budou moci v Planet Nomads budovat vlastní základny a vedle toho také celou řadu vozidel či létajících prostředků – fantazii se zkrátka meze nekladou a hráči by měli být schopni vytvářet opět jednou nápadité kreace. Vyzkoušet si to ostatně mohou na oficiálních stránkách již nyní – hra samotná sice v rámci betaverze s podporou VR Oculus Rift zamíří na Mac, Windows a na Linux až počátkem příštího roku, již nyní je však k dispozici editor. V tom si můžete na Windows a na Macu vyzkoušet, jak bude ona tvorba například vozidel v plné verzi vypadat.

Autoři k tomuto rovněž dodávají videonávod. Ten začíná při zemi – tvorbou pouhého vozítka, vývojáři však slibují, že ve hře samotné půjde zamířit až ke hvězdám. Tam se také bude ukrývat první konec hry, autoři však plánují hru nadále rozšiřovat a její obsah pravidelně obohacovat, takže je možné, že jen u výletu do vesmíru to neskončí. A pokud se vám editor zalíbí, tak se rovněž můžete těšit na možnost autory podpořit – Kickstarterová kampaň by prý měla být již brzy spuštěna.

zdroj: Archiv

Nejnovější články