V půvabné onlinovce Meadow se stanete lesním zvířátkem
zdroj: tisková zpráva

V půvabné onlinovce Meadow se stanete lesním zvířátkem

25. 11. 2016 13:00 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

To se takhle v lese sejdou zajíc, liška a medvěd a přemýšlejí, kam dneska vyrazí na výpravu. Začátek fousatého vtipu? Nikoli, přátelé, realita! Tedy aspoň v MMO adventuře Meadow, v níž spolu s ostatními hráči v roli všemožných zvířátek můžete pobíhat po obrovském světě a jednoduše splynout s přírodou.

Stanete se kozou, žábou, malým medvídkem nebo dokonce i ptákem a u každého z lesních stvoření si ještě vyberete vlastní skin, přičemž další podoby se vám zpřístupní během hraní. Stejně tak se vám postupně rozšiřují komunikační možnosti. Dá rozum, že si s ostatními zvířaty nebudete normálně psát. Musíte si odemknout speciální symboly, emoce a zvuky, kterými se pokusíte s vašimi společníky dorozumět. A kdybyste náhodou nemohli nikoho najít, použijete svoje bystré smysly, abyste v divočině odhalili stopy po jiných hráčích.

zdroj: Archiv

Meadow se odehrává ve světě survivalových adventur ze série Shelter. Jednička si od nás sice moc dobré hodnocení neodnesla a dvojka na tom byla ještě hůř, jenže to byly klasické singleplayerové zážitky, a tak toho vlastně s Meadow kromě prostředí nemají zas tolik společného. Ovšem pokud jednu nebo obě předchozí hry vlastníte, čekají na vás příjemné bonusy v podobě nových zvířat či skinů.

Celé to zní tak trochu jako kombinace Journey a World of Warcraft vhodná pro milovníky roztomilých chlupatých živočichů, což rozhodně zní jako mix hodný vyzkoušení. Zvlášť když se Meadow na Steamu prodává za pouhá 3 eura, což je i v době zuřících slev při příležitosti černého pátku velice přijatelná cenovka.    

Nejnovější články