V říjnové betě zjistíte, jak funguje přežívání s více lidmi ve Fallout 76
zdroj: tisková zpráva

V říjnové betě zjistíte, jak funguje přežívání s více lidmi ve Fallout 76

24. 7. 2018 15:44 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Necelé tři měsíce zbývají do vydání mnohými očekávaného, mnohými obávaného pokračování série Fallout s přízviskem 76. Ve světě, kde singleplayerové zážitky ustupují těm multiplayerovým, platil Fallout za jasnou hvězdu na obloze plné rychle vyhasínajícího braku, ale i tato nehynoucí značka se rozhodla vyzkoušet úplně nové vody pro více hráčů. Zhruba měsíc před vydáním se dozvíte, jestli se experiment od Bethesdy povedl.

Beta, též B.E.T.A., či Break it Early Test Application, odstartuje někdy v průběhu října, a pokud se těšíte, že si Fallout 76 osaháte jen tak, pak snižte své nadšení. Do bety dostanou přístup jen ti, kteří si u vybraných obchodníků zakoupí plnou hru v rámci předobjednávky. Dbejte proto zvýšené pozornosti, zda i váš oblíbený obchůdek patří do sítě vyvolených.

Tím ale lapálie nekončí. Pokud si hru předobjednáte, máte sice garantovaný přístup do bety, ovšem někteří se do „softcore survivalu“ pustí dříve, jiní později. Bohužel to dává smysl. Tvůrci nejprve otestují stabilitu serverů na menším vzorku hráčů a postupně budou přitápět pod kotlem, dokud jim to třeba nespadne. Anebo to vydrží. U Bethesdy jeden nikdy neví.

zdroj: Archiv

Sice neznáme přesný den spuštění bety, ale víme, že jako první se dočkají majitelé Xbox One. PC a PlayStation 4 budou následovat s nespecifikovaným zpožděním. Pokud si náhodou nevíte rady s registrací do bety, následujte tyto jednoduché kroky.

Více informací o samotném Fallout 76 se dozvíte v Adamově článku k představení hry na E3, případně v dalším článku se dočtete o možnosti „singleplayeru“ a můžete zde zhlédnout spoustu videí z prezentace na E3.

Nejnovější články