V Rocket League si na jaře zahrajete turnaje, do zítřka běží otevřená beta
zdroj: tisková zpráva

V Rocket League si na jaře zahrajete turnaje, do zítřka běží otevřená beta

22. 2. 2018 13:45 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Hrát fotbal s raketovými autíčky je sice bez debat ta nejlepší zábava všech dob, což potvrzují i vysoké počty hráčů, kteří na Steamu stále střílejí akrobatické góly, ale na Rocket League je ještě co zlepšovat. Například by se hodil nějaký herní mód, co by vám umožnil bez cavyků vstoupit do rychlého turnaje nebo nějaký rovnou založit, aby v zápasech o něco pořádného šlo. A tenhle článek bych nepsal, kdyby něco takového už neexistovalo. Vězte tedy, že až do zítřejší noci můžete na PC vyzkoušet betu módu Tournaments.

Mód se postará o všechno losování, zapamatuje si skóre a zorganizuje velké finále, což vám umožní soustředit se pouze na krutopřísné triky, odkopávání z brankové čáry a samozřejmě góly, které budou dlouho žít v paměti lidské rasy jakožto hromadně sdílené gify. Beta funguje pouze na Steamu, a jak se do ní dostanete, to vám nejlépe vysvětlí sami tvůrci. Pakliže odmítáte rozkliknout odkaz, nabízím zjednodušenou verzi: Rocket League -> Properties -> Betas -> Tournaments Beta.

Jen je potřeba počítat s jednou věcí – beta momentálně funguje jako samostatná verze Rocket League oddělená od hlavní hry. Některé funkce nebudou dostupné, takže si například nemůžete zahrát online mimo prostředí Tournaments. Pokud budete mít chuť na klasický matchmaking, je třeba hru přepnout zpátky do normálního módu.

zdroj: Vlastní

Neměly by vás překvapit ani občasné pády hry nebo chybějící věci z inventáře, ale nebojte, v žádném případě o nic nepřijdete. Kdybyste náhodou zjistili, že najednou zmizela vaše oblíbená anténka ve tvaru blesku, buďte si jistí, že při návratu do živé verze hry na vás bude čekat a třást se na to, až si ji opět namontujete na střechu formule.

Beta skončí v sobotu ve dvě ráno, proto by zájemci neměli moc dlouho váhat a rovnou turnaje vyzkoušet. Jakékoli připomínky, návrhy a komentáře tvůrci sbírají na Redditu, aby mohli mód patřičně vylepšit, než ho spolu se zbytkem svého jarního updatu vydají v plné verzi. K tomu by mělo dojít někdy v průběhu března či dubna.

Nejnovější články