V rozbitém světě hry Steel Rats můžou invazi robotů zastavit jedině motorkáři
zdroj: tisková zpráva

V rozbitém světě hry Steel Rats můžou invazi robotů zastavit jedině motorkáři

24. 10. 2017 17:42 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Steel Rats není jen název chystané hry od polského studia Tate Multimedia, ale také motorkářský gang. Shodou okolností gang, který je tou jedinou překážkou stojící mezi lidstvem a jeho zničením armádou divných dieselpunkových robotů. A to se ví, že jim v jejich snaze pomůžete! Tedy aspoň pokud máte chuť na 2,5D motorkářskou akci, v níž se spoléháte nejen na svou mrštnost a schopnost provést trojité salto s pěti vruty, ale taky na ozubené rámy kol a ničivé brokovnice.

Úvodní trailer zatím bohužel ze samotné hry neukazuje vůbec nic – spíš jen navozuje atmosféru inspirovanou Amerikou 40. a 50. let, tedy kdyby v ní obživili zmiňovaní roboti a způsobili takovou menší apokalypsu. A tak je potřeba vybrat si postavu, upravit motorku, popadnout patřičnou výzbroj a vydat se shánět materiál na šrotiště.

zdroj: Archiv

Co se týče navigace prostředím, prý bude možné jezdit nahoru, dolů, vlevo i vpravo, a vaše motorka bude moci plynule zmizet z herního světa a opět se v něm objevit. Možná to využijete pro stealth, i když tomu asi zabrání zuřivý řev vašeho motoru. Vlastně je pravděpodobnější, že tím způsobem budete uhýbat projektilům nebo malým hnusným broukům, které předvedl trailer.

Hudební fajnšmekry by ještě mohlo zajímat, že k hernímu soundtracku přispěla japonská skupina The 5.6.7.8’s známá třeba svým hitem Woo Hoo. Pro účely virtuálního motorkářského bojování zremixovala svou skladbu Hoovering, kterou si můžete poslechnout v traileru. Steel Rats vyjde někdy během příštího roku, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články