V The Pathless od tvůrců Abzû používáte jestřába místo vrtulníku
zdroj: tisková zpráva

V The Pathless od tvůrců Abzû používáte jestřába místo vrtulníku

10. 12. 2018 9:38 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

V roli lovce vládnoucího lukem se v doprovodu věrného jestřába vydáte na ostrov zarostlý kouzelným lesem. Svět The Pathless obklopila temnota, kterou budete muset rozehnat řešením hádanek i v epických bitvách proti silám zla. Osud ostatních máte ve svých rukách, a jestřáb ve svých spárech.

Se svým jestřábím společníkem musíte totiž postupně kovat silné pouto, podobně jako si v Shadow of the Colossus hlavní hrdina postupně ochočoval svou klisnu. Přestože jste lovcem, musíte si v lesích prokletého ostrova dávat pozor na to, abyste se sami nestali lovnou zvěří.

zdroj: Archiv

Háje skryté v roušce neprostupné mlhy skrývají mnohá tajemství a ruiny plné hádanek, jakož i mýtických nepřátel, třeba ohnivých osminohých jelenoještěrů. Čím silnější pouto budete se svým jestřáb mít, tím spíš se vám společnými silami podaří zachránit svět.

The Pathless tedy nemáte žádné nízké cíle. Nová hra od Giant Squid, složená z části týmu tvůrců meditativního Journey, kteří společně v minulosti společně vyrobili podmořské Abzû, vyjde během příštího roku na PlayStation 4 a v čerstvě otevřeném obchodu Epic Games.

Nejnovější články