V The Survivalists od tvůrců The Escapists za vás budou makat opice
zdroj: tisková zpráva

V The Survivalists od tvůrců The Escapists za vás budou makat opice

11. 12. 2019 12:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Když Prison Architect proslavil vězeňskou tematiku, objevila se hra ze stejného prostředí, ale s opačným přístupem. V The Escapists a jeho pokračování jste nespravovali věznici, ale snažili jste se prchnout po vzoru seriálu Prison Break (Útěk z vězení). Jenže co dělá takový uprchlý vězeň na svobodě? Na to odpoví nová hra The Survivalists.

Skutečně se jedná o stejný svět, akorát už nebudete muset vymýšlet, kam schovat šroubovák a jak vytvořit falešnou mříž větrací šachty. V The Survivalists se ocitáte v exotickém prostředí jako trosečník a snažíte se především přežít.

Zpočátku máte k dispozici jen holé ruce, ale brzy přijdete na to, jak si vytvořit jednoduché nástroje a s jejich pomocí i nějaké to obydlí a zbraně. Ty budete potřebovat k lovu zvěře, ale i k vlastní obraně před šelmami a divokými fanatiky, kteří okupují zdejší tajemné lesy plné starodávných chrámů. Ty ukrývají poklady střežené hádankami.

zdroj: Archiv

Naštěstí na to nebudete sami. Jednak se můžete pustit do online kooperace, ale především vaše přítomnost neunikne zdejším zvědavým opičkám, které vás budou pozorovat a učit se od vás craftingu, stavbě a boji. Časem tedy nebudete vše obstarávat sami, ale budou pro vás makat druzí. Jen je musíte samozřejmě platit žlutými naturáliemi.

The Survivalists vyjdou někdy v příštím roce na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi. Do té doby můžete potrénovat své únikové schopnosti v jedné z her The Escapists, které rozhodně stojí za vyzkoušení.

Nejnovější články