Válečná střílečka Day of Infamy se rozrostla o australské jednotky a novou mapu
zdroj: tisková zpráva

Válečná střílečka Day of Infamy se rozrostla o australské jednotky a novou mapu

19. 5. 2017 10:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Multiplayerová střílečka Day of Infamy ukázala, že druhá světová válka je stále lákavé herní téma a jde zpracovat velice dobře. Po dvou měsících venku z předběžného přístupu si hra stále drží solidní hráčskou základnu a tvůrci do ní přidávají nový obsah zdarma. První velký update se třeba zaměřuje na jednotky australského kontinentu.

Nové australské jednotky s autentickým dabingem a tradičním kloboukem se přidávají na stranu Commonwealthu, stejně jako další nová jednotka skotské Černé hlídky. To ale neznamená, že by ostatní strany byly ochuzeny, byť jim není dopřáno stejnou dávkou. K americké armádě se připojí africko-americký tankový prapor Černých panterů, zatímco na německé straně vám budou znepříjemňovat život hnědé uniformy divize Volksgrenadierů.

zdroj: Archiv

Asi nejvítanějším přínosem updatu je nová mapa Rhineland, inspirována akcemi spojeneckých sil, které se z Francie protlačily za německé hranice, kde překročili řeku Rýn a bojovali po další dva měsíce. Rhineland vytvořila komunita a díky druhému místu v soutěži tvůrci přetvořili mapu do oficiální podoby. Těšit se v ní můžete na prostorné budovy sloužící jako opravny německých tanků Tiger a k nim přiléhající vlakové nádraží.

Velkých změn se díky updatu dočkal i systém hodností, který je rozšířen o čtyři nové položky - poručík, kapitán, major a plukovník. S tím se zároveň odemyká možnost vynulovat svou hodnost a začít úplně od začátku, jakmile dosáhnete jednoho milionu bodů.

Za zmínku samozřejmě stojí i nálož nových zbraní v čele s Owen machine gun, kterou mohou třímat pouze jednotky Commonwealthu na mapách s Australany. Ostatní se musí spokojit s klasickým boxerem, nožem komanda nebo třeba lopatkou. A pokud je vaší oblíbenou zbraní K98, Lee Enfield, Springfield nebo Garand, můžete se těšit na veteránské skiny omotané látkou.

Jak už je zmíněno výše, update je k dispozici zcela zdarma, a pokud náhodou ještě nevlastníte základní hru Day of Infamy, možná je ten pravý čas se do ní pustit, protože až do konce května je k dispozici se slevou.

Nejnovější články