Ve sci-fi adventuře Solaria Moon vyšetřujete nešťastnou smrt svých kolegů
zdroj: tisková zpráva

Ve sci-fi adventuře Solaria Moon vyšetřujete nešťastnou smrt svých kolegů

30. 9. 2016 11:54 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Španělský vydavatel Tizona Interactive se specializuje na adventury, ta jejich další, Solaria Moon, však nebude klasickým point and click počinem či mobilním titulem (které tvoří většinu jejich portfolia), ale ambiciózně pojatou sci-fi adventurou zabalenou do již na první pohled dospělejšího hávu. Pro Tizonu ji vytváří malý španělský tým 3y3.net a spojuje se v ní řešení hádanek a puzzlů s komplexnějším příběhem.

Příběh vás zavede až do roku 2352, na palubu obří nákladní lodi Taranis. Ta brázdí vesmír vcelku klidně, jenže zatímco její posádka spala v klasických hibernačních kapslích, něco se pokazilo. Neznámá událost poškodila nejen ovládací mechanismy lodě, ale dokonce zničila i ony kapsle a jejich schopnost udržet posádku při životě.

Neštěstí jedna členka posádky, Lucy Lambert, dokázala přežít a vám tak nezbude než se v její kůži pustit do vyšetřování toho, co se to na Taranisu vlastně odehrálo a zda nehrozí žádné další nebezpečí. Což se může stát, protože jedna kapsle je prázdná a její nedávný obyvatel Nikolai Pavlov ji zjevně opustil v živém stavu.

Kromě přiloženého traileru odhalujícího atmosféru hry a pár naznačených miniher a hádanek toho zatím bohužel víme velmi málo a nezbývá tedy než si počkat. Solaria Moon dorazí v prvním kvartále příštího roku na PC a na Mac a pokud vás tento španělský projekt zaujal, tak jej určitě můžete podpořit již nyní. Na Steamu se prezentuje v rámci Greenlightu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články