Ve Sniper Elite 4 můžete zabít Hitlera, ale jen pokud si hru předobjednáte
zdroj: tisková zpráva

Ve Sniper Elite 4 můžete zabít Hitlera, ale jen pokud si hru předobjednáte

13. 12. 2016 18:09 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Bonusy k předobjednávkám. Ta morálně šedá praktika, která se vás snaží přesvědčit, abyste si koupili nějakou hru dřív, než budou zveřejněny recenze. Ale ať už je nenávidíte, nebo jsou vám fuk, předobjednávkový bonus k chystané simulaci odstřelovačství Sniper Elite 4 vypadá docela pěkně. Můžete v něm totiž zastřelit Hitlera.

Nacistický vůdce to ani po své smrti nemá jednoduché. Jednou ho zabije B. J. Blazkowicz ve Wolfenstein 3D, podruhé se o to postará sám elitní sniper ve Sniper Elite V2. A teď si může dát malé repete, protože Hitler se z bezpečí svého bunkru vydal na prohlídku pobřežní ponorkové základny a jeho pitomá kombinace knírku s patkou se tím pádem ocitá v hledáčku pušky.

zdroj: Archiv

Tvůrci se dušují, že celá ponorková základna nabídne hodiny zábavy, během kterých vyzkoumáte spoustu různých způsobů, jak hlavního nacistu odstranit. Samozřejmě mu můžete jednoduše poslat kulku do hlavy, hrudi nebo genitálií, ale ti opravdoví umělci si zahrají na Hitmana a nechají ho třeba vybouchnout, nebo na něj možná shodí zavěšenou ponorku. Pokud vás tahle představa zahřála u srdce, pak vězte, že ho máte na pravém místě. Sniper Elite 4 vychází 14. února příštího roku.

Nejnovější články