Ve Spintires: MudRunner se podíváte do Ameriky v Hummeru, zatímco se pracuje na pokračování
zdroj: tisková zpráva

Ve Spintires: MudRunner se podíváte do Ameriky v Hummeru, zatímco se pracuje na pokračování

12. 9. 2018 11:29 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pro někoho vrchol absurdity, pro jiného životní láska. Spintires: MudRunner od počátku cílí na úzkou skupinu hráčů, kteří se nechají unést těžkou lesní technikou, pekelně hlubokým bahnem a těžařským průmyslem kdesi uprostřed ruské divočiny. Zanedlouho se ale vydáte do úplně jiné krajiny na americkém kontinentě v DLC American Wilds.

Nový dodatek rozšíří základní hru o dvě nové mapy, které se inspirovaly americkými státy Montana, Minnesota a Severní Dakota. Logicky se můžete těšit i na zbrusu nová vozidla tamějších značek, mezi kterými nechybí Chevrolet, Western Star a v titulku zmiňovaný Hummer, který se ostatně jako jediný prezentuje v prvním videu.

DLC American Wilds vyjde 23. října spolu s kompletní edicí Spintires: MudRunner – American Wilds Edition, která v sobě zahrne základní hru, nové DLC i všechny ostatní dodatky. Tím se obsah hry dostává na víc jak 30 vozidel, 60 jejich doplňků, 10 sandboxových map a 11 map s výzvami. Edice vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One a později, v listopadu, vůbec poprvé na Switch.

zdroj: Archiv

American Wilds Edition je zároveň předzvěstí ukončení podpory Spintires: MudRunner, protože tvůrci ze studia Saber Interactive už pracují na pokračování, jak oznámil vydavatel Focus Home Interactive na svém fóru. Následovník nese zkrácené jméno MudRunner 2 a kromě informace, že vyjde na PC a konzolích, nevíme vlastně nic. Mediální masáž začne až zkraje příštího roku akcí What’s Next de Focus.

Nejnovější články