Velký update pro Verdun přinese novou mapu, obranný mód a čtyřicítku zbraní
zdroj: tisková zpráva

Velký update pro Verdun přinese novou mapu, obranný mód a čtyřicítku zbraní

24. 3. 2016 14:50 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Multiplayerová střílečka z první světové války Verdun se takřka rok po svém vydání dočkala velkého updatu Horrors of War, čímž tvůrci naplňují své sliby, že i po vydání budou hře věnovat další péči. Update do hry přidá řadu novinek a rozšíření včetně nové mapy i módu, desítek zbraní a nové jednotky belgického a amerického původu.

Novou mapou je noční Champagne. Protože vládne mapě noc, přístup k taktice je zcela odlišný než na denních mapách. Počítejte s tím, že většina střetů se odehrává v zákopech a nablízko, protože postup je krytý tmou. Stojí za poznámku, že Champagne vychází z regionu, kde Angličané s Francouzi zahájili protiútok na německé jednotky.

Kooperaci vyhledávající hráči si snad užijí nový mód Squad Defense, který představuje alternativu ke klasickým horde módům – hráči se ve čtyřčlenné skupině ocitají v zákopech a musí se bránit nájezdům vln nepřátel. Ty ovládá umělá inteligence a jejich počty se stupňují. Cílem je vydržet co možná nejdéle.

zdroj: Archiv

Nové jednotky představuje i trailer. Belgičané dostanou průzkumný oddíl a Američané rovnou dvě různé jednotky - Doughboys a mariňáky/ženisty. K dispozici bude čtyřicet nových zbraní, kupříkladu slavný lehký kulomet M1918 BAR či ikonická poloautomatická pistole C96 Mauser.

Chybět nesmí ani nové příslušenství pro zbraně. Tam spadají například teleskopická mířidla a vyloženou perličkou je nově přidaná schopnost zavolat na pomoc bombardování v podobě slavné Tlusté Berty.

Jelikož se update jmenuje Hrůzy války, tvůrci přidali i možnost zapnout mód, v němž by se měly zobrazovat mnohem děsivější zranění, která budou odpovídat dobové brutální realitě. Zároveň ale nejde o nějaký laciný hon po komiksovém násilí, protože chtějí přistupovat k tématu seriózně. Čekejte tedy utrhané končetiny, ale žádné laciné efekty a nerealistické násilí ve stylu Gears of War. Horrors of War vyjde 26. března - zdarma.

Nejnovější články