Vesmírná onlineovka Star Conflict přichází s velkým updatem + soutěž o 10 starter packů
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná onlineovka Star Conflict přichází s velkým updatem + soutěž o 10 starter packů

27. 12. 2016 10:36 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Nejnovější update pro vesmírnou onlineovku Star Conflict se může bez problémů řadit k těm největším. Nese název Evolution a přidává do hry, krom jiného, krystalické lodě Ellydium Corporation. A při té příležitosti jsme si pro vás připravili soutěž o 10 Starter Pack balíčků Black Hort.

Nová třída lodí je vysoce flexibilní, poněvadž dokáže skrze evoluci měnit své charakteristiky. To zvyšuje taktické možnosti a díky spojení lidských a mimozemských technologií přináší do hry i nové možnosti.

Každá taková loď má dvě hlavní části: prostor pro posádku a okolní krystalickou masu, která definuje její unikátní a měnící se charakteristiky. Evolucí krystalické masy mohou hráči dosáhnout nejen vysokého stupně úprav lodě, ale také zlepšení jejích speciálních modulů i také zbraní. Danou fázi evoluce můžete u nových lodí vrátit zpět nebo ji kompletně upravit, na rozdíl od standardních lodí.

Hlavní novou lodí je Thar’Ga – dělový člun, dostupný v pěti variantách, kdy každá z nich mění jeho vzhled i charakteristiky. Například varianta Crystal Hunger zajistí vysokou rychlost i kadenci, zatímco varianta Hive představuje velkou mateřkou loď se spoustou bojových dronů. A třeba Condensing Crystals vám poskytne silný raketometný systém, vhodný k boji na velké vzdálenosti.

Evoluci lodí Ellydium zajistíte skrze speciální surovinu s názvem Xenokrystaly, které dostanete za plnění speciálních úkolů a turnajů. Přibyla také nová masivní stanice Ellydium Theta.

zdroj: tisková zpráva

Společně s novým updatem vám můžeme díky Gaijin Entertainment nabídnout i deset Starter Pack balíčků s názvem Black Hort. Pokud ovšem správně odpovíte na soutěžní otázky.

Díky balíčku získáte prémiovou licenci, která vám po dobu sedmi dnů zajistí větší přísun kreditů, voucherů, synergie a dalších bonusů. Také se rychleji dostanete k lepším lodím, a po skončení bitvy máte větší šanci na získání dvou nových unikátních věcí.

Konkrétně tak v rámci Starter Packu dostanete:

  • +50 % kreditů
  • +50 % loyalty vouchers
  • +50 % synergie
  • +50 % monokrystalů z každé mise
  • +2 pokusy na hledání trofejí po bitvě

K tomu všemu ještě zmíněný Black Hort: prémiovou loď s rankem 3 ze třídy stíhačů a se dvěma bonusovými místy pro náklad. Navíc tato loď generuje o 20 % víc synergie.

Anketa: Soutěž o 10 balíčku Starter Pack – Black Hort

Hlasování již skončilo.

Soutěž poběží do pátku 30. prosince (do půlnoci). Po Novém roce ji vyhodnotíme a výhercům zašleme kódy mailem.

Nejnovější články