Vesmírná střílečka EVE: Valkyrie vyrazila s Warzone verzí mimo virtuální realitu
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná střílečka EVE: Valkyrie vyrazila s Warzone verzí mimo virtuální realitu

28. 9. 2017 13:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dopředu naplánovaná proměna VR titulu EVE: Valkyrie na EVE: Valkyrie – Warzone, se kterou se pojí snížení ceny a upuštění od nutnosti vlastnit pro hraní VR brýle, je hotová. Warzone je v podstatě úplně stejná hra, jakou byla EVE: Valkyrie doposud. Akorát je vlivem výše zmíněných rozhodnutí dostupnější širšímu poli hráčů. Místo původních 40 euro vás nyní vyjde "jen" na 30 euro a už si navíc Navíc sekvůli hraní nemusíte pořizovat Oculus Rift či HTC Vive za desítky tisíc…

Navíc se hráči na PC a PlayStation 4 nemusí bát, že by byla nouze o spoluhráče a protihráče, protože se obě skupiny mohou potkávat na stejném serveru. Dokonce nezáleží ani na tom, zda máte nebo nemáte brýle pro virtuální realitu. Všichni prostě mohou hrát dohromady.

zdroj: Archiv

EVE: Valkyrie – Warzone je v podstatě klasická vesmírná střílečka pro více hráčů zasazená do světa EVE Online. Od začátku máte k dispozici všech 13 plavidel různých tříd, které si hraním dále vylepšujete. S nimi naháníte nepřítele v pěti módech, kde nechybí týmový deathmatch, kontrola oblastí a capture the flag.

Zatímco na vlastní obsah hry zatím nepadlo jediné špatné slovo, v uživatelských recenzích se opakují dva zásadní problémy technického ražení. Prvním z nich je uživatelské rozhraní, které se nijak nezměnilo, a jelikož bylo dříve uzpůsobeno pro VR, na myši s klávesnicí je prý velice neintuitivní. Druhá výtka souvisí s celkovým ovládáním hry. Spousta hráčů musela odložit klávesnici s myší a sáhnout po gamepadu, ať se snažili sebe víc.

Ale zrovna tyto dva problémy se dají řešit updaty. Uvidíme, zda tvůrci z CCP vyjdou hráčům vstříc. EVE: Valkyrie - Warzone je k dispozici na Steamu a PlayStation 4 za 30 euro.

Nejnovější články