Vikinská řežba Rune: Ragnarok zkracuje název a chystá early access
zdroj: tisková zpráva

Vikinská řežba Rune: Ragnarok zkracuje název a chystá early access

29. 8. 2018 17:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Duchovní nástupce kultovního Rune se vyvíjel s přídomkem Ragnarok, ale pod vlivem trendu obecného zjednodušování se rozhodl podtitul opustit a jmenovat se prostě jen Rune. Poberte partu vikinských kamarádů a ovládněte otevřený svět Midgardu během jeho posledních dní.

Společně se svým klanem se můžete spolčit s jedním z mnoha severských bohů a zvrátit dění Ragnaroku na svou stranu. Jeho hlavním původcem, potažmo i záporákem celého Rune, je v mytologii podle Human Head Studios starý známý Loki. Legendární zbraně a zbroje, hrubá síla i magie, to všechno vám v záchraně Midgardu pomůže, napřed si to ale musíte zasloužit pochůzkami a dalšími službičkami pro zbytek pantheonu.

Na hrdinskou výpravu se můžete vydat i sami, s přáteli nebo proti ostatním reálným hráčům. Na souši i na moři plňte korbele a rohy medovinou a likvidujte monstra a stvůry z dávných severských legend. Tvůrci se kasají tím, že jsou souboje nebývale brutální – doslova můžete někomu „urvat ruku a umlátit ho s ní.“ Jestli mi v současné záplavě her z drsného severu něco chybělo, pak je to tohle.

zdroj: Archiv

Na oficiálním webu můžete Rune předobjednávat, na výběr máte hned ze tří možností naceněných od třiceti do šedesáti dolarů, které vám zařídí přístup do předběžného přístupu a nějaké ty herní i mimoherní bonusy jako oficiální soundtrack, speciální kopí a tak podobně.

Prvních 10 000 důvěřivců navíc dostane digitální kopii původního Rune z roku 2000. Ještě před oficiálním spuštěním early accessu 19. září proběhne uzavřená beta, a to již tuto sobotu. Do ní se můžete zaregistrovat taktéž na oficiálních stránkách hry.

Nejnovější články