Vrací se skvělá závodní arkáda Burnout Paradise v remasterované verzi
zdroj: tisková zpráva

Vrací se skvělá závodní arkáda Burnout Paradise v remasterované verzi

21. 2. 2018 12:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Byla to jen otázka času, než se šířené spekulace potvrdí. Poslední díl závodní série Burnout se dočká své remasterované podoby. Bohužel už se nepotvrdily spekulace ohledně verze pro Switch, ale ostatní velké platformy se dříve či později dočkají ryzí arkády s bouračkami ve zpomalených záběrech.

Právě na Burnout Paradise jsme s Adamem vzpomínali po vydání Need for Speed: Payback. Hledali jsme opravdu skvělé arkádové závody z minulosti, které bychom rádi viděli i dnes. Já si po tomto vzpomínání okamžitě pořídil Ultimate Box na Steamu a zjistil, že těch deset let se na hratelnosti prakticky vůbec nepodepsalo.

Osobně bych nejvíc uvítal Switch verzi, protože podobná arkáda je na konzoli od Nintenda zatím jen jedna, a ta nestojí za řeč (Gear.Cub Unlimited). Ale to mám smůlu, protože Burnout Paradise Remastered vyjde „jen“ na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Konzolisti se dočkají již 16. března, PC verze zatím upřesněna není, ale kvůli vydavateli EA se objeví pouze na Originu. Oznámení je umocněno novými obrázky a videem, ve kterém nemohlo zaznít nic jiného než Paradise City od Guns N‘ Roses.

zdroj: Vlastní

Jde o jeden z těch lehčích remasterů, tedy byla přidána jen podpora 4K rozlišení a 60 snímků za vteřinu. Toho logicky docílíte snáz na výkonnějších konzolích. Po obsahové stránce se těšte na základní hru se všemi DLC, která obsahují nová auta, motorky, a dokonce i ostrov, který se vlastně vůbec poprvé v historii podívá i do PC verze.

O remaster se stará nové studio Stellar Entertainment plné veteránů herního průmyslu, kteří se podíleli jak na sérii Burnout, tak na Need for Speed a závodních hrách od Codemasters. Konzolové verze očekávejte již za tři týdny s cenovkou kolem tisícikoruny. Uvidíme, kdy dorazí počítačová verze.

Nejnovější články