Vražedné hrníčky se vrací: Prey dostává znovuhratelné DLC a chystá multiplayer
zdroj: tisková zpráva

Vražedné hrníčky se vrací: Prey dostává znovuhratelné DLC a chystá multiplayer

13. 6. 2018 10:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po týdnech spekulací a naznačování nového obsahu do Prey jsme se dočkali rovnou několika updatů, a všechny jsou překvapivé. Namísto klasického příběhového DLC, které se vyloženě nabízelo, dostávají majitelé hry zadarmo tři nové módy: příběhový, New Game+ a Survival. Od dnešního dne je k mání také samostatné placené DLC Prey: Mooncrash šité na míru znovuhratelnosti.

Prey: Mooncrash je zcela nový, v původní hře neviděný singleplayerový mód, zaměřený na neustálé opakování pokusu o útěk z měsíční základny TranStar. Vaším cílem je překonat hromady nepřátel a ze základny uniknout co nejrychleji, a pokud možno i co nejelegantněji.

Znovuhratelnost tu zajišťuje náhodné generování – nepřátelé, enviromentální rizika, loot i jednotlivé cíle jsou pokaždé jiné. Společně s tím se i dynamicky mění prostředí, a tak pokud vám sedla akční hratelnost Prey, budete v novém DLC jako doma.

Prey: Mooncrash sice o příběhu moc není, nicméně malý nástřel vývojáři přeci jen představili. V Mooncrash hrajete za Petera, hackera na špiónském satelitu s úkolem odposlouchávat komunikaci přísně tajné základny TranStar. Ta se odmlčela a na vás je zjistit proč. Jak už ale napovídá přiložený trailer, o příběh či dialogy tady nepůjde.

zdroj: Archiv

Alfou a omegou Mooncrash jsou vaše neustále se opakující pokusy o úprk z nepřátelské základny. Když se to nepodaří jednou - nevadí, hru jednoduše resetujete a dáte další pokus.

Součástí Prey: Mooncrash bude také nadcházející multiplayerový mód Typhon Hunter. Ten byste teď v DLC hledali marně, ale vyjít by měl ještě letos v létě a nabídne slibně vypadající a intenzivní hru na schovávanou.

Na jedné straně bude stát jeden jediný přeživší, zatímco na straně druhé partička pěti lovců se schopností se kdykoliv proměnit v prakticky cokoliv a tím zamaskovat svoji přítomnost. Obavy z nevinně se tvářících hrníčků, židlí a krabic se tedy vrátí, jen v multiplayerovém kontextu.

Majitelé Prey si mohou Prey: Mooncrash pořídit za sníženou cenu 13 eur, všechny ostatní pak DLC vyjde na 20 eur. Původní hru kvůli DLC vlastnit nemusíte, ale pokud byste si ji chtěli doplnit, můžete rovnou sáhnout po nové Prey Digital Deluxe za 40 eur, kde najdete jak původní hru, tak Prey: Mooncrash.

Nejnovější články