Vychází čtvrté a poslední DLC pro akční horor Alien: Isolation
zdroj: tisková zpráva

Vychází čtvrté a poslední DLC pro akční horor Alien: Isolation

10. 2. 2015 15:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Alien: Isolation dostává čtvrté a také poslední DLC. To nese název Lost Contact a posílá hráče do opuštěné a vzdálené části základny Sevastopol a jak již samotné jméno DLC napovídá, není se komu dovolat. Axel, hlavní postava tohoto DLC totiž ztratil onen titulní kontakt se svými kolegy. Navíc mu tentokrát půjde opravdu o život. O jediný život, který hráči do začátku dostanou.

Lost Contact kromě nového zasazení samozřejmě do Alien: Isolation přináší také novou náplň - tou je do Survivor režimu hry přidaný nový mód Salvage. V Salvage čeká na hráče rovnou desítka výzev, přičemž každá další je náročnější než ta předchozí a každá zároveň představuje nejen novou výzvu, ale také nového protivníka.

Motivace pro to snažit se co nejlépe a nejrychleji splnit zadané je v tomto DLC realizována stejně, jako v předchozích. Hra má časový limit nastavený na dvě hodiny s tím, že čím rychlejší a šikovnější hráči budou, tím více bodů v konečném zúčtování obdrží. Tedy pokud je hráči předem nesmění za možnost uložení hry - jinak, než za pomocí nasbíraného skóre si totiž hru uložit nejde.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články