Vychází demo FIFA 19 s Ligou mistrů a módem Cesta
zdroj: tisková zpráva

Vychází demo FIFA 19 s Ligou mistrů a módem Cesta

13. 9. 2018 12:12 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jedna fotbalová hra už si svůj úvodní hvizd odbyla, tu druhou to teprve čeká. Z PES 2019 mám smíšené pocity (viz recenze), takže jsem o to zvědavější na nový díl série FIFA, který dnes vypustí do světa demo. Okusíte v něm například nový systém střílení, lepší osobní souboje, ale také Ligu mistrů a příběhový mód Cesta.

Stahovat můžete od dnešní čtvrté hodiny odpolední a pustit se do hraní za desítku týmů. Anglii zastupují Manchester United, Manchester City a Tottenham, z Itálie dorazí AS Řím a Juventus i s Cristianem Ronaldem, Španělsko přiveze madridské kluby Real a Atlético, Němci mají Bayern Mnichov a Borussii Dortmund, a všechno završuje francouzská Paříž Saint-Germain.

K dispozici bude klasický výkop, pak ukázka nového módu Ligy mistrů, jejíž licenci EA po dlouhých letech přebrala konkurenci z Konami, a nakonec malá ochutnávka posledního ročníku módu Cesta, který definitivně završí příběh mladé superhvězdy Alexe Huntera. Ten letos navlékne slavný dres Bílého baletu.

Plná verze vyjde 28. září na PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch. Netrpěliví hráči, co si předobjednají edici Champions nebo Ultimate, se do hry dostanou ještě o tři dny dřív.

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

Nejnovější články