Vylepšená edice Darksiders II vychází na Steamu, pro majitele původní verze s 80 % slevou
zdroj: tisková zpráva

Vylepšená edice Darksiders II vychází na Steamu, pro majitele původní verze s 80 % slevou

5. 11. 2015 11:25 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nejenom konzoloví fanoušci dvoudílné série Darksiders se mohou podívat na zoubek vylepšené edici druhého dílu, který pro Xbox One a PS4 vyšel před pár dny s podtitulem Deathinitive Edition. Dnes by totiž měla vyjít i pro PC a vydavatel z Nordic Games si při té příležitosti vymyslel zajímavou marketingovou akci. Rozšířenou a takzvaně definitivní edici Darksider II totiž někteří majitelé původních titulů získají zdarma, jiní zase s výraznou slevou. Tak se podívejme, kdo má na co nárok.

Podle tiskové zprávy a vzkazu na oficiální komunitní Steam stránce hry dělí Nordic Games (značku koupili při bankrotu THQ) hráče s nárokem na hru zdarma či slevu do třech kategorií – na majitele kompletního balíku Darksiders Franchise Pack, na majitele základní verze původní hry (ta však musí být aktivována na Steamu) a na lidi, co o Darksiders II ještě vůbec nezavadili.

První jmenovaní dostanou definitivní edici Darksiders II Deathinitive Edition zdarma a nemusí nic řešit. Majitelé původní verze hry dostanou během prvního týdne slevu 80 %. A konečně ti, kteří DS II vůbec nevlastní, se mohou těšit alespoň na slevu 20 % - opět po dobu jednoho týdne od vydání.

Obsahově mohou hráči od Deathinitive edice čekat novinky nejen grafického rázu. Aleš již před vydáním Xbox One a PS4 verzí avizoval, že se hra dočkala vyššího rozlišení, lepších textur a dalších detailů. Deathinitive Edition navíc obsahuje všechna vydaná DLC a došlo a úpravy designu levelů a některých konkrétních situací. Ostatně, na některé změny upozorňuje i starší video...

PC verze Darksiders II Deathinitive Edition jinak vychází právě dnes, 5. listopadu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články