Výlet do duhového světa We Happy Few se odkládá na léto
zdroj: tisková zpráva

Výlet do duhového světa We Happy Few se odkládá na léto

22. 1. 2018 12:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

We Happy Few, takový ten podivný survival v otevřeném světě plném drog, které udržují jeho obyvatele v lživé, ale příjemné surrealitě, má menší zpoždění. Hra měla přejít z early accessu do plné verze už v dubnu, ale tvůrci z Compulsion Games se chtějí vytáhnout s po všech stránkách dotaženým zážitkem. Datum vydání se tedy odsouvá na léto.

Pro mnohé natěšené hráče to asi není úplně vítaná zpráva, ale snad je v každém případě lepší si počkat na vyladěnou hru, než ji dostat s nedodělky a následně se modlit za opravné patche. Tvůrci zkrátka mají rozum, a naštěstí ho má i vydavatelství Gearbox, které jim kryje záda a nepráská je přes ně termínovým bičem.

Tvůrci se tuto zprávu rozhodli sdělit v letošním prvním vývojářském deníčku, ze kterého se rovněž dozvídáme, že We Happy Few je po obsahové stránce hotová. Získaný čas bude věnován dolaďování kompletně přepracované úvodní dvou- až tříhodinové pasáže, která je teď mnohem nabitější a tím pádem i zábavnější.

zdroj: Vlastní

Pokud vás nezajímá povídání dvou vývojářů o důvodech odkladu, přeskočte rovnou na konec videa, kde jsou nové záběry z pohledu druhé hratelné postavy Sally. Bohužel se z nich nic moc nedozvíte. Jen si poslechnete celkem příjemný dabing.

Tvůrci ještě mimo video na blogu řeší otázku peněz. We Happy Few totiž před půl rokem docela nepříjemně zdražila – v rámci early accessu z 30 na 51 eur. To není zrovna málo za indie hru, navíc jen za její malou rozpracovanou část. Proto se teď všem naskytuje možnost vrácení peněz v případě nespokojenosti. Zároveň bude koncem ledna dočasně pozastaven prodej hry na Steamu. Pokud tedy chcete mít předběžný přístup a nevadí vám cena běžná spíš u AAA her, radši si s nákupem pospěšte.

Nejnovější články