Vytvořte si vlastní Dragon Age příběh ve veřejné betě aplikace Keep
zdroj: tisková zpráva

Vytvořte si vlastní Dragon Age příběh ve veřejné betě aplikace Keep

30. 10. 2014 15:38 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Zevrubnou čtvrthodinovou prezentaci nástroje/hry Dragon Age Keep jste už pravděpodobně viděli na začátku (když tak sledujte tady), tentokrát se můžete do testování velmi zajímavé aplikace vrhnout sami na počítači, tabletu, mobilu a vlastně jakékoli platformě, která podporuje HTML5. BioWare právě spustili veřejnou betu DA Keep, do které se na kterékoli ze zmíněných platforem nalogujete s pomocí svého Origin účtu za tímto odkazem.

Dragon Age Keep je technicky vzato aplikace, ve které můžete znovu učinit více než 300 různých rozhodnutí, které jste absolvovali v prvních dvou Dragon Age hrách. Můžete si vzpomenout a naklikat si v Keepu stejné volby jako ve hrách, ale klidně můžete zkoušet jiné variace rozhodnutí nebo postav. Záleží pouze na tom, jakou chcete mít výchozí pozici na začátku hraní Dragon Age: Inquisition, kterou si určité právě volbami v Keepu.

zdroj: Archiv

Keep si samozřejmě vytáhne základní data z Origin účtu (pokud jste je při hraní nechali uploadovat na servery), takže výchozí položky (třeba postava v jedničce či dvojce) jsou zajištěné – klidně je však můžete změnit a podívat se, jak se bude odvíjet příběh (převyprávěný dabérem Varrica Brianem Bloomem), když pro změnu necháte zemřít tuto postavu namísto tamté.

Dragon Age Keep je vlastně ve výsledku hra sama o sobě – jde o takové malé, milé textové RPG s ilustracemi a nějakým tím audiem. Na to konto se zrovna mně může stát, že dneska v noci strávím x hodin klikáním v Keepu, zatímco na Dragon Age: Inquisition se pak ani nepodívám.

Nejnovější články