Vyzkoušejte fanouškovskou kampaň The Memory pro Arma 2
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte fanouškovskou kampaň The Memory pro Arma 2

30. 8. 2013 11:48 | Novinky | autor: Jakub Kovář |

Arma 3 už klepe na dveře, ale pro všechny fanoušky vojenských simulací a především dobrých příběhů je tu pořád Arma 2. Dokazuje to i projekt The Memory českého týmu jménem Sarge Studio, který do Arma 2 přináší kampaň o jedenácti misích, jejichž dohrání by vám dohromady mělo zabrat přes tři hodiny.

Celý zážitek je silně příběhový a filmový, podle ohlasů zahraničních fanoušků lze vyzdvihnout především emoce a skutečně profesionální ukočírování umělé inteligence, což prý povyšuje hratelnost na vysokou úroveň. Slova chvály si pak The Memory odnáší i za dabing, který má na svědomí česká skupina Fénix ProDabing - amatéři, co se snaží dabovat na profesionální úrovni. Posuďte sami podle traileru v článku, a pokud vás příběh zaujme a Arma 2 vlastníte, můžete kampaň stahovat odsud.

Tvůrci modifikace upozorňují, že pro hraní kampaně je nutná verze hry 1.11 (základní Arma 2 bez datadisku). Hraní s datadiskem Operation Arrowhead by mělo být ve většině případů bez problémů, ale mohou se objevit drobné chybky (nesedící záběr kamery atd.) dané úpravami v chování umělé inteligence.

Nejnovější články