Vyzkoušejte MMO Neverwinter v právě spuštěné open betě
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte MMO Neverwinter v právě spuštěné open betě

30. 4. 2013 19:31 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Po sérii alfa testů a uzavřených víkendových betatestů, kterých se určitě mnozí z vás zúčastnili, se očekávané free to play MMO Neverwinter otevírá všem zbylým zájemcům v rámci aktuální open bety. Nejedná se o dočasnou betu, brány Neverwinteru se dnešním dnem otevřely nastálo a můžete skrze ně nakročit prakticky k veškerému obsahu, který tvůrci v uplynulých týdnech a měsících naslibovali. Hlavně už vás ale nečeká výmaz postavy kvůli další fázi testovacího procesu. A to vždycky potěší.

Krom všech profesí, upgradů, schopností, mountů, společníků a obecně prvků sloužících k úpravě vaší postavy funguje v betě dosti zajímavý prvek zvaný Foundry, což je vlastně herní mód, ve kterém vytváříte svá vlastní dobrodružství, sdílíte je s ostatními hráči, hodnotíte jejich výtvory a hlavně je hrajete. Společně se spuštěním bety ale tvůrci přeci jenom představují jeden zbrusu nový prvek, který jste doposud testovat nemohli - Neverwinter rozcestník (gateway).

Rozcestník je portál, který hráčům umožňuje přístup k informacím ze hry bez nutnosti logování do hry - klasicky můžete k rozcestníku přistupovat skrze PC, tablety a mobily. A nejde jenom o revizi údajů, skrze rozcestník můžete craftovat, prodávat a nakupovat v aukci, monitorovat aktivitu guildy, kontrolovat mailovou schránku v rámci hry a tak dále. Zkrátka, Neverwinter je už v aktuálně spuštěné open beta fázi docela kompletní hra. Jde jen o to, jestli vás bude bavit, což se nejlépe otestuje tím, že si Neverwinter vyzkoušíte. Stačí si vytvořit účet, stáhnout klienta a začít. A motivací vám k tomu budiž renderované intro video.

...

Nejnovější články