Vyzkoušejte o víkendu Onrush v otevřené betě
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte o víkendu Onrush v otevřené betě

18. 5. 2018 17:02 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Závodní sucho za chvíli rozčísnou dva arkádové tituly – Onrush a The Crew 2. V obou případech si budete moci zazávodit v rámci bety, ale zatímco do The Crew 2 na přelomu května a června potřebujete pozvánku, Onrush se tento víkend otevírá úplně všem na PlayStationu i Xboxu.

Otevřená beta Onrush je již v plném proudu a poběží až do pondělí. Tvůrci vám dovolí nakouknout na zhruba polovinu obsahu hry. Jakmile odjezdíte nutný tutoriál, můžete ještě chvíli trénovat v takzvaném Superstar Practice. Tento mód vás naučí kooperovat s vaším týmem proti botům. Že to potom v plné hře bez kooperace nepůjde, vám vysvětlí nový trailer níže.

Jakmile nabydete dostatek sebevědomí, pusťte se do dvou ze čtyř herních módů Overdrive a Countdown se čtyřmi z osmi dostupných typů vozidel – Blade, Vortex, Interceptor a Titan, viz poslední článek. Obsah bety završují pouze dvě hratelné mapy.

zdroj: Archiv

Účast v otevřené betě by vám měla zajistit menší odměnu v případě, že si následně zakoupíte plnohodnotnou hru. Onrush vychází již 5. června na PlayStation 4 a Xbox One. V rámci předobjednávek můžete sáhnout po Day One edici s alternativním potiskem vozidla Vortex, případně Deluxe edici s osmi novými designy.

Nejnovější články