Vyzkoušejte si Carrier Command: Gaea Mission v PC demu
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte si Carrier Command: Gaea Mission v PC demu

4. 10. 2012 17:47 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ne, že by se nám Carrier Command: Gaea Mission nelíbil, naopak, líbil (viz Ne, že by se nám Carrier Command: Gaea Mission nelíbil, naopak, líbil (viz recenzi), ale určité mušky, které je třeba vychytat pořád má.

Takže pokud váháte s tím, zda si hru pořídit, či nevíte, zda tyhle chybky budou vadit zrovna vašemu stylu hraní a vašim preferencím, máme tu pro vás řešení – zkuste demo pro PC, které si můžete stáhnout zde. V jeho rámci budete moci zkusit útoky na dva ostrovy - Thermopylae a Granite. Do dema vás uvede hlas jednoho z vývojářů a jakmile projedete akční pasáž ve Walrusu, vrhnete se na útok se vší parádou, kterou má hra k dispozici, tedy Walrusy, Mantami a taktickou mapou. Celé demo by vám mělo zabrat kolem 45 minut, což je víc než dostatečné pro otestování počítače i vašich chutí...a samozřejmě hry samotné.">recenzi), ale určité mušky, které je třeba vychytat pořád má. Takže pokud váháte s tím, zda si hru pořídit, či nevíte, zda tyhle chybky budou vadit zrovna vašemu stylu hraní a vašim preferencím, máme tu pro vás řešení – zkuste demo pro PC, které si můžete stáhnout zde.


V jeho rámci budete moci zkusit útoky na dva ostrovy - Thermopylae a Granite. Do dema vás uvede hlas jednoho z vývojářů a jakmile projedete akční pasáž ve Walrusu, vrhnete se na útok se vší parádou, kterou má hra k dispozici, tedy Walrusy, Mantami a taktickou mapou. Celé demo by vám mělo zabrat kolem 45 minut, což je víc než dostatečné pro otestování počítače i vašich chutí...a samozřejmě hry samotné.

Nejnovější články