Vyzkoušejte válečnou free to play akci Army Rage
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte válečnou free to play akci Army Rage

29. 3. 2013 14:12 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Nabídka free to play onlineovek je dnes tak široká, že je takřka nemožné se v nich nejenom stoprocentně orientovat, a pokud nemáte chuť na osvědčené kusy typu World of Tanks, tak vám nezbývá než divoce experimentovat. Jedním z podobných experimentů pro vás může být třebas titul Army Rage, který od spuštění bety v minulém roce nasbíral půl milionu hráčů a drží se klasického konceptu boje Spojenců a Osy v kulisách 2. světové války.

V rámci tohoto konceptu na vás tedy čekají dvě, pravděpodobně zrcadlové, strany konfliktu a možnost hrát za jedno ze čtyř povolání v celkem pěti módech. Není to tedy klasický onlineovka, ale spíše multiplayer střílečka se scénáři a mapami, které se nechaly inspirovat skutečnými historickými bitvami.

...

Jde o free to play, takže nečekejte grafiku na úrovni Battlefield 4, ale na oplátku je to zdarma a rozhodující je zážitek. Třeba z Army Rage nějakou tu hodinku zábavy vytřískáte, ať už to bude týmovém deathmatchi pro 12 hráčů, nebo v módu Blitz, který rozdává úkoly dle toho, jestli hrajete za Osu nebo Spojence. Další informace o hře hledejte klasicky na homepage.

 

Nejnovější články