War Thunder představuje vlastní loďstvo v rozšíření Rytíři moře
zdroj: tisková zpráva

War Thunder představuje vlastní loďstvo v rozšíření Rytíři moře

12. 8. 2016 12:23 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Bylo asi nevyhnutelné, aby poté, co Wargaming vydali World of Warships, nepřišel i konkurent z Gaijinu s vlastními „lodičkami.“ Nutno ale říci, že není loď jako loď a čerstvě představené námořní rozšíření Rytíři moře pro War Thunder se od samostatné hry Wargamingu bude výrazně lišit. V první řadě, rozšíření bude zakomponováno do War Thunderu, ne o samostatnou hru, což znamená, že se lodě mohou utkat s pozemními jednotkami a především letadly. Kvůli tomu vývojáři museli sáhnout po jiném spektru plavidel a tak se zde setkáte především s menšími typy.

Právě název rozšíření Rytíři moře poukazuje na to, jaká plavidla budete moci ovládat – malé lodě, které vynikaly pohyblivostí, tedy torpédoborce, dělové a raketové čluny či lodě pobřežní stráže. Možnost, že by také zkusili do hry zapracovat velké námořní bitvy křižníků a bitevních lodí, autoři brzy zavrhli. „Naše interní testy ukázaly, že bitvy s velkými bojovými plavidly byly příliš dlouhé, nudné, nebo vyžadovaly zásahy do designu, kvůli kterým by chování lodí bylo zcela nerealistické. Proto začínáme s rychlými, na útok orientovanými, plavidly, která se ve hrách objevují jen zřídka.“

Rozšíření bude blíže představené na Gamescomu, přičemž ještě tento rok začne uzavřená beta. Do ní se dostanou ti, kteří si koupí jeden ze dvou balíčků. První obsahuje říční loď Projekt 1224 z výzbroje SSSR, ten druhý pak americký torpédový člun PT-109. Nicméně vlastního loďstva se dočkají všechny státy, za něž můžete ve War Thunder hrát.

zdroj: Archiv

Nejnovější články