Warhorse chystá tištěný artbook zachycující krásy Kingdom Come: Deliverance
zdroj: tisková zpráva

Warhorse chystá tištěný artbook zachycující krásy Kingdom Come: Deliverance

13. 11. 2018 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ať už vám netradiční herní principy českého RPG Kingdom Come: Deliverance přirostly k srdci, nebo vás od hry úplně odradily, jedno musíte uznat: česká krajina vypadá v podání CryEnginu prostě nádherně. Prosluněné louky, husté lesy, lidská stavení, to všechno lahodí oku. Pokud patříte mezi ty, kteří si libují v artboocích, pak se máte na co těšit.

Kingdom Come: Deliverance už má svůj artbook, ale pouze v digitální podobě na Steamu za 5 dolarů. Navíc musíte vlastnit i hru, abyste si ho mohli prolistovat, což pro některé jedince může být překážkou. Řešením tohoto problému je chystaný fyzický artbook.

Pravda, je sice šestkrát dražší než ten digitální, na druhou stranu nabídne téměř 250 stránek výjevů z tvorby hry doplněné komentáři jejích tvůrců. Zároveň jde na naše poměry o ojedinělý projekt. V zahraničí jsou podobné knihy naprosto běžné, ale v české produkci jich moc nevzniká.

KCD artbook zdroj: tisková zpráva

Studio Warhorse logicky poskytlo veškeré materiály pro výsledný produkt nazvaný The Art of Kingdom Come: Deliverance, ale o vydání se stará obchodní řetězec Xzone. Ten je známý svými originálními doplňky pro účely předobjednávek velkých her, ale z hlediska vlastního artbooku takových rozměrů (250 stránek, 30x22 cm vazba) jde o dříve nespatřený krok.

Xzone se tímto způsobem dostává i do světa, protože artbook nevyjde jen v českém jazyce, ale i v anglickém a německém. Jednotlivé verze jsou k dostání skrz oficiální obchod studia Warhorse. Pokud jste cílovkou podobných herních doplňků, vydržte do prvního čtvrtletí příštího roku a připravte si 699 korun.

Nejnovější články