Watch Dogs video ukazuje novou kampaň, herní mód a další DLC obsah
zdroj: tisková zpráva

Watch Dogs video ukazuje novou kampaň, herní mód a další DLC obsah

29. 4. 2014 19:40 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Ani na malý moment vás Ubisoft nenechá přemýšlet o jiné hře než Watch Dogs. Hra vyjde na všech platformách krom WiiU (Nintendo verze až na podzim) vyjde „až“ 27. května, ale přesto si můžete začít už nyní objednávat season pass za zhruba 20 dolarů, abyste si obsah připravovaných DLC balíčků zajistili jednorázovou platbou se slevou 25 %. Obsahovou náplň budoucích dodatků představuje video v článku -  na záběrech uvidíte třeba novou minihru s kyborgy nebo hratelnou postavu.

Připravovaná DLC přinesou do Watch Dogs příběhovou kampaň, ve které si zahrajete s novou postavou: T-Bone je výborný, ale dosti excentrický hacker, co má rád exploze, protože není žádný hipík, jak sám prohlašuje. T-Bone v novém příběhu spolupracuje s hrdinou základní hry Aidenem, ale přesto by nová kampaň měla nabídnout odlišný zážitek.

zdroj: Archiv

Budoucí DLC do Watch Dogs přidá nový digitální trip (jde o zdejší ekvivalent miniher), ve kterém čelíte kyborgům, ale též nové oblečky pro Aidena, nové singleplayer mise pro Aidena a samozřejmě i nové zbraně pro Aidena.

Nic víc (samozřejmě mimo videa) z Ubisoftu nevypadlo, na závěr tedy veledůležitá informace: majitelé season passu budou mít možnost hrát všechen DLC obsah o týden dříve než ostatní hráči. Season pass je dostupný pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One verze, majitelé WiiU mají prozatím smůlu.

Pokud jste prošvihli naše dojmy z hraní Watch Dogs, zamiřte do tohoto článku. Watch Dogs season pass

Nejnovější články