Wipeout se vrací s 4K remasterem trojice her v rámci Omega Collection pro PS4
zdroj: tisková zpráva

Wipeout se vrací s 4K remasterem trojice her v rámci Omega Collection pro PS4

5. 12. 2016 10:29 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud vám chyběly futuristické adrenalinové závody Wipeout, při kterých začnete ze simulované rychlosti slzet, tím spíš, pokud vás v multiplayeru všichni předjedou, mám pro vás dobrou zprávu. Hned tři hry se vrátí v rámci remasteru Wipeout Omega Collection pro PS4 a PS4 Pro – Wipeout HD z PS3, její rozšíření Fury a 2048 z Vity.

Pokud byste snad zapomněli, jaká umí být Wipeout zábava, trailer níže vám to perfektně připomene. Hra bude mít samozřejmě i dodatečný bonus pro PS4 Pro v podobě  4K, HDR a 60 FPS. Celkem ve hře bude devítka módů. Z Wipeout HD Tournament, Speed Lap, Time Trial a Single Race. Z Fury Zobe Battle, Eliminator a Detonator a z 2048 Career.

K tomu si připočtěte 26 tratí, 46 modelů lodí a online multiplayer pro osm lidí a nebo (díkybohu!) lokální split screen. Co se týče soundtracku, který k téhle sérii vždy patřil jako nedílná součást pumpování adrenalinu do žil, těšit se můžete jak na některé starší kousky, tak i na zcela nové skladby. Wipeout Omega Edition vyjde v polovině příštího roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články