Wolfenstein obohatí mladá krev, hrát budete za Blazkowiczovy dcery
zdroj: tisková zpráva

Wolfenstein obohatí mladá krev, hrát budete za Blazkowiczovy dcery

12. 6. 2018 8:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Oznámení pokračování Wolfenstein II: The New Colossus bylo jedním z těch překvapivějších momentů letošní E3 konference v režii Bethesdy. Ve Wolfenstein: Youngblood se přesuneme v čase o 19 let do budoucnosti, do alternativní verze 80. let. Namísto BJe se ujmete jedné z jeho dcer-dvojčat v nacisty okupované Paříži, a to buď sólo, nebo v kooperaci s vaší „sestrou“.

Youngblood není DLC ani datadisk k The New Colossus, půjde o plnohodnotný samostatný titul. Blazkowicz podle všeho ve svém odbojovém působení není příliš úspěšný, jinak si nedokážu vysvětlit, proč je v osmdesátkách ještě pořád třeba bojovat proti nacistům. Sestry Jess a Soph nicméně pokračují v rodinné tradici a vydávají se do Paříže, aby náckům nakopaly zadky.

A přitom pátraly po svém zmizelém otci, který se asi ze scény klidil nedobrovolně, ale kdo ví, jaké další démony za těch 19 let stačil nachytat. Příliš dalších podrobností zatím neznáme, snad jen to, že hru můžete projít plnohodnotně jak sami, tak v kooperaci s dalším hráčem, který se ujme role vašeho dvojčete. Každá ze sester zřejmě bude mít svou vlastní sadu schopností, respektive power suit, který jim je zprostředkuje.

zdroj: Archiv

Za zmínku stojí, že The New Colossus se 29. června konečně objeví na Nintendo Switch. Pokračování Wolfenstein: Youngblood je nicméně zatím oznámené pouze pro „obvyklé“ platformy, tedy PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na rodinné dobrodružství do Paříže se vydáme někdy v průběhu příštího roku. Vive la résistance!

Nejnovější články