World of Warplanes dostává dva nové herní módy, letadla a mapy
zdroj: tisková zpráva

World of Warplanes dostává dva nové herní módy, letadla a mapy

2. 3. 2018 18:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Letadlová divize Wargamingu World of Warplanes se na podzim loňského roku díky velkému updatu 2.0 změnila v podstatně lepší hru. Ale od té doby jsme od ní nic moc neslyšeli. Teď se nicméně ozývá s dalším důležitým updatem, který do hry přidává dva nové módy, mapy a event se dvěma novými letadly.

Operation Westwall je událost, která vás vezme nad obrannou Siegfriedovu linii Německa. Zde se za stranu Osy či Spojenců pustíte do dvou kampaní složených z celkových 60 misí, po jejichž splnění budete odměněni dvěma novými letadly – Dornier Do 335 A-1 Pfeil (německý těžký stíhač 8. úrovně) a Curtiss XF15C (americký stíhač 8. úrovně). Událost poběží od dnešního dne po šest týdnů a platí pro letadla 4. a vyšší úrovně.

Update dále představuje dva nové herní módy – Invasion a Attrition. V Invasion se jeden tým brání útokům druhého. Cílem obránců je ochránit držené sektory po určitou dobu, zatímco útočníci je během této doby musí zabrat. Každý zabraný sektor jim navíc přidává víc času na zabrání dalších. V tomto módu je omezený počet respawnů. Mód Attrition se pak soustředí na kontaktní boj letadel a zabírání sektorů, přičemž respawn je neomezený.

World of Warplanes zdroj: tisková zpráva

Curtiss XF15C

Nové módy i nová událost jsou ještě podpořeny dvojicí map – Lighthouse a Winter War. Maják je zatažený mraky, které v jednu chvíli mohou představovat obrovskou výhodu a záhy zase rychlou smrt. Silný déšť pak nepomáhá vůbec nikomu.

V případě Zimní války vám dělá starosti mráz ochlazující váš motor. Ale stačí letět dostatečně nízko nad vytápěnou zástavbou a výkon se vám brzy vrátí. Jakmile však vystoupáte příliš vysoko, musíte se opatrně vrátit do nižších poloh. Opatrně proto, že panuje noc, což je asi ještě větší problém než studený motor.

World of Warplanes zdroj: tisková zpráva

Dornier Do 335 A-1 Pfeil

Takže dva nové herní módy, dvě letadla jako odměna za hraní misí a dvě mapy představující výzvu. To vše je součástí nejnovějšího updatu 2.0.4 pro World of Warplanes.

Nejnovější články