World of Warships rozpoutala postapokalyptickou battle royale s rezavými loděmi
zdroj: tisková zpráva

World of Warships rozpoutala postapokalyptickou battle royale s rezavými loděmi

28. 6. 2019 12:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Možná už nevzniká tolik nových her v žánru battle royale, ale rozhodně neustává začleňování tohoto módu do již existujících titulů. Nedávno se uzavírajícího kruhu dočkal Battlefield V, Super Mario Bros. dostal fanouškovskou verzi battle royalu a nejnovější obětí populárního vybíjejícího multiplayeru je World of Warships.

Bitvy ve World of Warships možná neodpovídají skutečným dějinám, ale alespoň jednotlivé lodě jsou historicky přesné a můžeme tak hru označit za realisticky pojatou arkádu. To se teď však radikálně změní. Nejenže se otevírá nový mód Rogue Wave pro čtyři znepřátelené týmy po třech lodích, ale kompletně se mění svět.

Nová mapa je totiž zatopeným městem, ze kterého místy čouhají jen ruiny mrakodrapů. Nastala tvrdá apokalypsa, bájná potopa, která dala vzniknout po zuby ozbrojeným archám. Připomnělo mi to film Vodní svět (Waterworld), i když zde asi nenarazíte na gigantický tanker.

zdroj: Archiv

Režim Rogue Wave vás vhodí (ano, ze vzducholodě) doprostřed zničeného světa bez vybavení, takže se musíte urychleně dostat k určitým bodům, kde získáte spotřební doplňky a zvýšíte tak své šance na přežití.

V postapo světě nebudete bojovat v nablýskaných skutečných lodích, ale v znetvořených zrezivělých kraksnách, které perfektně zapadnou do světa Mad Maxe. Konečně můžete soupeře pěkně rozřezat pilami přidělanými na příď lodi!

Mód vám dá na výběr z celkem devíti nových destroyerů rozdělených do tří kategorií, které si postupně odemykáte za nasbírané zkušenosti. Do nevídané řeže se mohou zapojit všichni hráči, kteří si ve služebním záznamu odemkli přístup k bojovým misím a výzvám a zároveň mají odehraných alespoň 70 bitev.

World of Warships - Rogue Wave zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články